Huiskamerbijeenkomst 'Slechthorend én hyperacusis' Amstelveen

Evenementdatum: 31 oktober 2019

Slechthorend en overgevoelig voor geluid? De combinatie van een verminderd gehoor en hyperacusis kan in het dagelijkse leven lastig zijn. Het verstaan van huisgenoten, collega’s en vrienden thuis of elders is allerminst vanzelfsprekend en in ieder geval vermoeiend. Ook bij openbare locaties, zoals horeca, stations, supermarkten is communicatie vaak moeizaam tot onmogelijk. Tijdens deze huiskamerbijeenkomst kun je ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Er is informatie beschikbaar over onder meer hulpmiddelen, aanbod van audiologische centra, maar ook over openbare gebouwen en reistips. Met elkaar weet je meer en kun je proberen het leven prettiger te maken.

Gespreksleider: Mevr. Francien Ellermeijer, ervaringsdeskundige en vrijwilliger Stichting Hoormij

Tijd: 14.00 – 16.00 uur, ontvangst vanaf 13.30 uur

Locatie: Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1

Entree: gratis, voor de koffie wordt gezorgd. Je kunt uiteraard wel een donatie achterlaten.

Een schrijftolk kan op aanvraag van meerdere mensen worden geregeld.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via cock.koopman@gmail.com   of M 06 4450 2423 alleen WhatsApp