Stichting Hoormij/NVVS-Afdeling Zuid-Oost Limburg staat op Parkstad Zorgbeurs

Evenementdatum: 04 november 2017

Op zaterdag 4 november 2017 vindt de volgende editie van de Parkstad Zorgbeurs plaats. In vervolg op de eerdere edities van de Parkstad Zorgbeurs, streeft de organisatie er opnieuw naar om de bezoeker van de beurs op een aantrekkelijke en interactieve manier te informeren overeen breed aanbod aan diensten en producten. Ook de afdeling Zuid-Oost Limburg van Stichting Hoormij is aanwezig met een stand voor informatie over allerlei gehooraandoeningen.

Beleef op de beurs een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl. Meer dan 100 standhouders informeren de bezoeker van de Parkstad Zorgbeurs op een interactieve manier over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg.
Tijdens de beurs zullen verschillende deelnemers een workshop of lezing geven in de presentatieruimtes, waar u als bezoeker gratis aan deel kunt nemen! Check hier het overzicht van het programma, zodat u geen enkele workshop hoeft te missen.
Daarnaast kunt u op de beursvloer een kijkje nemen bij de stands van alle deelnemende partijen. Ook hier worden kleine tests en metingen gedaan waaraan u actief kunt deelnemen.
Tot 4 november!

Datum: zaterdag 4 november