Stichting Hoormij/NVVS afdeling Breda organiseert 'Tinnitus: ik hoor wat jij niet hoort' 24 uur per dag herrie in je hoofd

Evenementdatum: 26 oktober 2017Maximum aantal deelnemers: 150 (Aantal deelnemers tot nu toe: 89)
Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd; geluiden die er niet zijn. Dat kan variëren van een zachte ruis tot hard geluid. Op donderdagavond 26 oktober is er een bijeenkomst voor mensen met tinnitus. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertellen ervaringsdeskundigen welke invloeden deze gehooraandoening heeft op het dagelijks functioneren. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus (zowel privé als op het werk) wanneer medische behandeling niet mogelijk is. Tevens is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Plaats:

Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht
Molengracht 21
4818 CK Breda

Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:

mevr. M. van Loon (ervaringsdeskundige)
KNO-arts dhr.G.L.E. Küppers van het Amphia Ziekenhuis
Audioloog Felix Janssen

Aanmelden:
Uitsluitend opgave via onderstaand reserveringsformulier
Entree:
Gratis toegang
Voor meer info: breda.secretaris@stichtinghoormij.nl

Er is een schrijftolk en ringleiding aanwezig.

Contactpersoon/bron: Landelijk Bureau
Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v