NVVS-afdelingen in Nederland

De NVVS is één van de federatiepartners in Stichting Hoormij. NVVS-afdelingen bieden informatie en lotgenotencontact en behartigen jouw belangen op lokaal, regionaal of provinciaal niveau.

Klik op uw provincie om te kijken of er een afdeling actief is. In Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland is geen NVVS-afdeling. Het landelijk bureau organiseert in deze provincies voorlichtingsbijeenkomsten. Kijk in de Agenda op de homepagina of er een bijeenkomst is gepland. In Drenthe werkt NVVS op sommige gebieden samen met Stichting Welzijn Doven Drenthe, zie www.swdd.nl voor activiteiten.

utrecht groningen friesland drenthe flevoland overijssel limburggelderlandzeelandnoordbrabant zuidhollandnoordholland