"Oorsuizen, je bent niet alleen", informatieavond over tinnitus in Utrecht

Evenementdatum: 16 februari 2017Maximum aantal deelnemers: 125 (Aantal deelnemers tot nu toe: 134)

Op donderdag 16 februari 2017 organiseert Stichting Hoormij i.s.m. het Diakonessenhuis Utrecht een informatieavond over tinnitus (oorsuizen) voor mensen met tinnitus, partners en andere geïnteresseerden.
Tijdens dit programma wordt er ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

Plaats:
Auditorium van het Diakonessenhuis Utrecht
Bosboomstraat 1
3582 KE Utrecht
Tijd:
20.00 - 22.00 uur
ontvangst vanaf 19.30 uur
Sprekers:

mw. M. van Loon (ervaringsdeskundige Stichting Hoormij)
mw. drs. A.C. Vesseur (kno-arts Diakonessenhuis Utrecht)
dhr. ir. H. Tschur (klinisch fysicus audioloog AC Utrecht)

Aanmelden:
Het is helaas niet meer mogelijk plaatsen te reserveren voor dit programma, vanwege het bereiken van de maximale zaalcapaciteit. Kijk voor andere programma's over tinnitus op onze website www.stichtinghoormij.nl/agenda
Entree:
gratis toegankelijk

Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.
Code: 15

Contactpersoon/bron: NVVS-afdeling Midden Nederland