"Oorsuizen, je bent niet alleen", informatieavond over tinnitus in Schiedam

Evenementdatum: 07 februari 2017Maximum aantal deelnemers: 125 (Aantal deelnemers tot nu toe: 130)

Op dinsdag 7 februari 2017 organiseert Stichting Hoormij i.s.m. het Franciscus Gasthuis & Vlietland in Schiedam een informatieavond over tinnitus (oorsuizen) voor mensen met tinnitus, partners en andere geïnteresseerden.
Tijdens dit programma wordt er ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

Plaats:
Auditorium van het Franciscus Vlietland in Schiedam
Vlietlandplein 2
3118 JH Schiedam
Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:

dhr. P. van der Ende (ervaringsdeskundige Hoormij/NVVS)
dhr. dr. R.M. Bonnet (kno-arts Franciscus Gasthuis & Vlietland)
mw. M. Venis (maatschappelijk werker Auris audiologisch centrum)
dhr. dr. B. Franck (klinisch fysicus audioloog Auris audiologisch centrum)

Aanmelden:
Dit programma is volledig volgeboekt. Het is helaas niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden. Kijk voor onze andere activiteiten op www.stichtinghoormij.nl/agenda
Entree:
gratis toegankelijk

Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.
Code: 15

Contactpersoon/bron: Commissie Tinnitus en hyperacusis