"Oorsuizen, je bent niet alleen"; informatieavond over tinnitus in het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam

Evenementdatum: 06 februari 2017Maximum aantal deelnemers: 70 (Aantal deelnemers tot nu toe: 68)

Op maandag 6 februari 2017 organiseert Stichting Hoormij i.s.m. het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam een informatieavond over tinnitus (oorsuizen). Deze informatieavond is onderdeel van de internationale Week van het Oorsuizen en is bedoeld voor mensen met tinnitusklachten die graag meer medische achtergrondinformatie willen krijgen over wat tinnitus precies inhoudt. Daarnaast worden er adviezen gegeven over hoe men met tinnitus kan omgaan, welke medicatie kan worden toegepast en wordt er uitleg gegeven over de mogelijke therapiebehandelingen. Ook de werking en het effect van de tinnitusmarkeerder bij tinnitusklachten komt aan bod. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan de deskundigen en er is ruimte voor lotgenotencontact. Ook partners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Plaats:
Personeelsrestaurant van BovenIJ ziekenhuis
Statenjachtstraat 1
1034 CS Amsterdam
Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:

de heer dr. J. van der Borden (kno-arts BovenIJ)
de heer P. Krauweel (ervaringsdeskundige Stichting Hoormij
)
de heer M. Foppes (klinisch fysicus/audioloog Kentalis AC Amsterdam)
mevrouw A. Dubois (Audiologisch maatschappelijk werker Kentalis AC Amsterdam
)

Aanmelden:
Vanwege het bereiken van de maximale zaalcapaciteit kunt u geen zitplaatsen meer reserveren, Kijkt u voor onze andere evenementen op www.stichtinghoormij.nl/agenda .
Entree:
De avond wordt volledig gefaciliteerd door BovenIJ ziekenhuis en is daarom gratis toegankelijk

Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Contactpersoon/bron: Commissie Tinnitus & Hyperacusis