Afdeling Gelre van Stichting Hoormij organiseert tweede programma over tinnitus in Arnhem

Evenementdatum: 09 februari 2017Maximum aantal deelnemers: 120 (Maximum aantal deelnemers is bereikt)

Op donderdag 9 februari 2017 organiseert de NVVS-Afdeling Gelre van Stichting Hoormij i.s.m. het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem een informatieavond over tinnitus (oorsuizen). Deze avond is bedoeld voor mensen met tinnitusklachten die graag meer medische achtergrondinformatie willen krijgen over wat tinnitus precies inhoudt. Daarnaast worden er adviezen gegeven over hoe men met tinnitus kan omgaan, welke medicatie kan worden toegepast en wordt er uitleg gegeven over de mogelijke therapiebehandelingen. Ook de werking en het effect van de tinnitusmarkeerder bij tinnitusklachten komt aan bod. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan de deskundigen en er is ruimte voor lotgenotencontact. Ook partners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Plaats:
Auditorium van het Rijnstate Ziekenhuis
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:
de heer J.P.P.M. van Leeuwen (kno-arts Rijnstate)
de heer K. Gillissen (ervaringsdeskundige Stichting Hoormij
)
de heer drs. H. Simkens (klinisch fysicus/audioloog Kentalis AC Eindhoven en Arnhem)
Aanmelden:
toegang alleen na aanmelding bij Stichting Hoormij via onderstaand formulier
of telefoonnummer (030) 635 40 07
Entree:
Het programma voor deze avond is volledig volgeboekt. Het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor zitplaatsen te reserveren. Op dit moment zijn de dichtstbijzijnde programma's over tinnitus http://www.stichtinghoormij.nl/items/nl-nl/agenda/voor-iedereen/oorsuizen-je-bent-niet-alleen-informatieavond-over-tinnitus-in-utrecht en http://www.stichtinghoormij.nl/items/nl-nl/agenda/voor-iedereen/afdeling-gelderland-oost-organiseert-4de-voorlichtingsavond-over-tinnitus-24-uur-per-dag-herrie . Zie ook www.stichtinghoormij.nl/agenda voor onze andere activiteiten.

Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Contactpersoon/bron: Stichting Hoormij/NVVS-afdeling Gelre