Afdeling Gelderland Oost organiseert 3de voorlichtingsavond over tinnitus "24 uur per dag herrie in je hoofd"

Evenementdatum: 08 februari 2017Maximum aantal deelnemers: 70 (Maximum aantal deelnemers is bereikt)

Op woensdagavond 8 februari 2017 organiseert bibliotheek Achterhoekse Poort samen met NVVS-afdeling Gelderland Oost van Stichting Hoormij een informatieavond over tinnitus (oorsuizen).

Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd; geluiden die er niet zijn. Dat kan variëren van een zachte ruis tot hard geluid. Tijdens het programma wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt een ervaringsdeskundige welke invloeden deze gehooraandoening heeft op het dagelijks functioneren. Karel Gillissen is al jaren ervaringsdeskundig spreker voor Stichting Hoormij en kampt zelf met de last van tinnitus. Hij vertelt hoe dit zijn leven heeft beïnvloed en welke oplossingen hij heeft gezocht om hiermee om te leren gaan. Training, therapie, alternatieve geneeskunde, maskeerders; diverse methoden worden door hem toegelicht. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus (zowel privé als op hetwerk) wanneer medische behandeling niet mogelijk is. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Plaats:
Bibliotheek Achterhoekse Poort
Herman van Velzenstraat 1
7061 DD Terborg
Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:
dhr. K. Gillissen (ervaringsdeskundige Stichting Hoormij)
mw. R. Veurman (voorlichter NVVS-afdeling Gelderland Oost)
Aanmelden:
Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit programma. Alle beschikbare plaatsen zijn gereserveerd. Wil je toch dit programma bijwonen? Meld je dan nu aan voor de informatieavond op 8 maart via http://www.stichtinghoormij.nl/items/nl-nl/agenda/voor-iedereen/afdeling-gelderland-oost-organiseert-4de-voorlichtingsavond-over-tinnitus-24-uur-per-dag-herrie
Entree:
De toegang is gratis

Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.
Code:

Contactpersoon/bron: NVVS-afdeling Gelderland Oost