Stichting Hoormij organiseert huiskamerbijeenkomst: Hoe hoort Amersfoort?

Evenementdatum: 10 mei 2017Maximum aantal deelnemers: 6 (Aantal deelnemers tot nu toe: 3)

Slechthorenden willen graag meedoen met activiteiten in hun omgeving, en vaak kan dit ook. Toch zijn er ook momenten dat het lastig is voor hen om een bijeenkomst of activiteit te volgen. Met de onzichtbare aandoening moet steeds worden uitgelegd dat bijvoorbeeld gesproken teksten niet of lastig zijn te volgen. Vaak kan het beter. Bijvoorbeeld door informatievoorziening over wat een slechthorende nodig heeft om mee te kunnen doen.

Wij willen slechthorenden nu de kans geven hun ervaringen met elkaar uit te wisselen. Er kan informatie gedeeld worden over bijvoorbeeld audiciens, het audiologisch centrum en KNO-artsen. Maar ook kan men met elkaar delen waar er voor slechthorenden een goede vergaderzaal of bioscoop in Amersfoort is. Met elkaar weet je meer en kun je soms proberen een gelegenheid toegankelijker te maken voor slechthorenden.

Daarom is er op woensdagavond 10 mei een huiskamerbijeenkomst voor slechthorenden. Deze vindt plaats in de wijk Rustenburg in Amersfoort-oost.

Plaats:

Wijk: Rustenburg
Amersfoort-Oost

Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:

mevr. Tieke Phaff, ervaringsdeskundige
tevens vrijwilliger Stichting Hoormij

Aanmelden:
Uitsluitend opgave via onderstaand reserveringsformulier. Voor meer informatie kunt u terecht bij Nienke Oosting, nienke.oosting@stichtinghoormij.nl, 030-6354004.
Entree:
Deelname bedraagt € 3,-. Leden van de bij Stichting Hoormij aangesloten verenigingen (NVVS, FOSS en SH-Jong) hebben gratis toegang

Een schrijftolk is aanwezig.

Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v