Stichting Hoormij Kennismakingsavond spraakafzien en gebaren in Den Haag

Evenementdatum: 24 april 2017Maximum aantal deelnemers: 25 (Aantal deelnemers tot nu toe: 13)

Altijd al iets willen doen om je communicatie te verbeteren? Maak dan kennis met liplezen en Nederlands met Gebaren (NmG)! Op maandagavond 24 april 2017 organiseert Stichting Hoormij in samenwerking met GGMD een kennismakingsbijeenkomst over spraakafzien en gebaren (NmG) in Den Haag. Gediplomeerde docenten vertellen je niet alleen wat over het onderwerp, maar zetten je zelf ook aan het werk zodat je na afloop al iets meer gaat letten op mondbeelden en al een paar gebaren kent. Alle geïnteresseerden, partners, familieleden, vrienden, buren enzovoorts zijn van harte welkom!

Plaats:

Pax Christikerk
Vlamenburg 2
2591 AS Den Haag

Tijd:
ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers:

Mariëlle Stoop, docent Gebarentaal
Michelle Tuns-Kievit, Logopedist

Aanmelden:
Uitsluitend opgave via onderstaand reserveringsformulier. Voor meer informatie kun je terecht bij Nienke Oosting, nienke.oosting@stichtinghoormij.nl, 030-6354004.
Entree:
Deelname bedraagt € 3,-. Leden van de bij Stichting Hoormij aangesloten verenigingen (NVVS, FOSS en SH-Jong) hebben gratis toegang.

Een schrijftolk is aanwezig.

Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v